El- & belysnings­­installationer i Uppsala

Mella El hjälper såväl privatpersoner som företag med elinstallationer och belysnings­installationer. Vi är verksamma inom Uppsala med omnejd. Våra duktiga och auktoriserade elektriker och elinstallatörer utför elinstallationer i alla typer av lokaler – oavsett om det gäller kontor, bostäder, flerbostadshus eller industriella lokaler.

installera eluttag, mella el

Eltjänster åt företag och privatpersoner

Belysningsinstallationer i större fastigheter som kontor, industrilokaler eller bostadsrättsföreningar kräver större planering och är ett omfattande arbete. Vi kan även hjälpa er med service av aktuella belysningsinstallationer eller byte av belysning till mer energisnål belysning eller bättre anpassad arbetsbelysning till ert kontor.

Genom att anlita oss på Mella El kan du vara säker på att du får en säker och kvalitativ el- och belysningsinstallation. Vi värdesätter service och säkerhet, och våra elinstallatörer levererar alltid sitt bästa till såväl stora som små projekt!

Inget arbete är för stort eller litet för våra elektriker. Vi hjälper till med installationer av vitvaror, ugn & spishäll när du byggt ut ditt kök. Om det behövs byter vi ut ditt gamla proppskåp mot en ny elcentral. Vi hjälper dig även med enklare arbete som dragning av nya kablar och montering av kontakter och fixar nya uttag, belysning inomhus eller utomhus. Om du upplever problem med elen hemma, så tveka inte att höra av oss så kommer vi och felsöker. Allt för att du ska bo så säkert som möjligt.

El är ingen lek

Vi vet att el måste tas på allvar. Hemmets olika elsystem måste hållas i ett gott skick för att du ska kunna bo säkert. Att byta ut ditt gamla proppskåp till en elcentral med jordfelsbrytare är något som ökar säkerheten i din bostad betydligt. Automatsäkringen bryter strömmen på bråkdelen av en sekund om det skulle uppstå en fel på en sladd eller elektronisk armatur. Den är även säkrare och mer bekvämt att hantera än gamla porslinsproppar.

Ta kontakt med oss för ett kostnadsfritt hembesök så gör vi en bedömning av dina behov.

fästa ljuslist i bokhylla, mella el

Behöver ni hjälp med elinstallationer eller belysnings­installationer?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så diskuterar vi en lösning!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Mella el sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.