Installation av laddbox för EV

Vi på Mella El hjälper såväl privatpersoner som företag att installera laddboxar – oavsett om det gäller en installation av laddbox hemma, vid arbetsplatsen eller vid bostadsrättsföreningens parkering.

När du installerar en laddbox via Mella el kan du vara trygg i att du får en säker installation utförd på ett fackmannamässigt sätt.

installera laddbox, mella el

Zaptec: En ledare inom Elbilsladdning

Mella El installerar till exempel laddlösningar från Zaptec. De har snabbt blivit en favorit bland elbilsägare med sina två huvudprodukter, Zaptec Go för hemmabruk och Zaptec Pro för bostadsrättsföreningar och företag. Zaptec Go passar alla bilar och är en av världens minsta 22 kW-laddare. År 2022 utsågs den till bästa laddboxen av norska NAF (Norges Automobil-Forbund).

Varför installera en laddbox?

En elbil bör aldrig laddas regelbundet i ett vanligt jordat eluttag, på grund av den höga brandrisken. Om du inte redan har koll på om din befintliga säkringskapacitet klarar av en laddbox eller längre uppladdningar så hjälper vi dig att ta reda på det.

laddbox, mella el

Kontakta oss idag för att få ett gratis kostnadsförslag

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig att göra övergången till elbilslivet smidigare!

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Mella el sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.