Installation av teleteknik, data & bredband

Vi kan hjälpa er med er teletekniska installation samt installationer av data och bredband! Vi är verksamma inom Uppsala med omnejd.

När det kommer till den tekniska utrustningen på en arbetsplats är det viktigt att det är en gedigen och noggrant utförd installation för att den dagliga driften ska flyta på bra. Våra duktiga tekniker kan hjälpa er med era teletekniska och datainstallationer. Vi besitter kunskapen att installera larm, passersystem, data- och telenätlösningar för kontor, fastigheter och industriella lokaler.

byta ut proppskåp mot en ny elcentral, mella el

Säker bredbandsinstallation

I dagens digitala samhälle är tillgången till internet viktigare än någonsin. Det är även viktigt att bredbandsdriften har så få störningar som möjligt. Vi kan hjälpa er med en kvalitativ data- och bredbandsinstallation som uppfyller dagens hårda krav!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Mella el sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.